stoppelhaene maakt vrijdag volledig muziekprogramma bekend

Nederlands grootste oogstfeest is dit jaar van 24 tot en met 28 augustus. Het belooft weer een groot feest voor jong en oud te worden in Raalte. Voor iedereen zal er wat te doen zijn: een cabaretavond, oogstcorso, culinaire events, bingomiddag, boeren dag en natuurlijk vele spectaculaire muziekoptredens die met uitzondering van de donderdagavond gratis te bezoeken zijn.

Heb je geen kaarten voor de donderdagavond met Marco Borsato en Guus Meeuwis kunnen bemachtigen? Niet getreurd, de organisatie verloot vijf keer twee kaarten voor die avond. Het enige dat je hoeft te doen om kans de hebben op deze kaarten is aanwezig zijn bij de Grand Café Neuf op 27 mei.

Dus wil jij weten of je favoriete artiest naar Stöppelhaene komt dit jaar, wil jij de kaarten winnen voor de donderdagavond, of heb je gewoon zin in een feestje? Kom dan op 27 mei vanaf 21.00 uur naar Grand Café Neuf.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.