stakende kees huls ontslagen bij rtv raalte

In de ontslagbrief, die in handen is van Salland Centraal, wordt geen reden van ontslag genoemd. Wel staat er geschreven dat redenen uitgebreid aan Kees Huls zouden zijn medegedeeld. Hij zou zijn sleutels zo snel mogelijk moeten inleveren.

Huls zegt het bericht ‘met verbazing’ te hebben ontvangen. “Wel voel ik mij erg trots de eerste van de stakers te zijn die eindelijk in contact is gekomen met het bestuur”, zegt hij cynisch. De radioman denk te zijn ontslagen door zijn optreden als woordvoerder van de stakers.

Crisis
Het ontslag van Huls is de zoveelste ontwikkeling in de crisis die momenteel bij de lokale omroep speelt. Daarbij zijn ruim dertig vrijwilligers/medewerkers in staking gegaan. Ze eisen een nieuw bestuur. Daarop legde voorzitter Hans Kelderman gisteren zijn functie neer, maar ook zijn vervanger Wijnand Elshof wordt niet door de stakers geaccepteerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.