Home / archiefcentraal / stakende kees huls ontslagen bij rtv raalte

stakende kees huls ontslagen bij rtv raalte

In de ontslagbrief, die in handen is van Salland Centraal, wordt geen reden van ontslag genoemd. Wel staat er geschreven dat redenen uitgebreid aan Kees Huls zouden zijn medegedeeld. Hij zou zijn sleutels zo snel mogelijk moeten inleveren.

Huls zegt het bericht ‘met verbazing’ te hebben ontvangen. “Wel voel ik mij erg trots de eerste van de stakers te zijn die eindelijk in contact is gekomen met het bestuur”, zegt hij cynisch. De radioman denk te zijn ontslagen door zijn optreden als woordvoerder van de stakers.

Crisis
Het ontslag van Huls is de zoveelste ontwikkeling in de crisis die momenteel bij de lokale omroep speelt. Daarbij zijn ruim dertig vrijwilligers/medewerkers in staking gegaan. Ze eisen een nieuw bestuur. Daarop legde voorzitter Hans Kelderman gisteren zijn functie neer, maar ook zijn vervanger Wijnand Elshof wordt niet door de stakers geaccepteerd.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.