Home / archiefcentraal / speciale wandel en fietsroutes op 5 mei in de gouden driehoek

speciale wandel en fietsroutes op 5 mei in de gouden driehoek

Twee routes staan centraal deze dag. De eerste is de goudkoortsroute. Dit is een mooie fietstocht van 26 km langs Sallandse landgoederen. Beantwoord de twaalf vernieuwde vragen bij de fietsknooppunten en verzamel bij elke locatie een zakje goud. Lever je de vragen en de zakjes goud in bij één van de locaties dan win je een prijs.

Daarnaast is er ook een wandelroute te lopen: De Gouden Driehoek van Salland. Dit is een tocht van 20 km. In een prachtig stukje Salland vind je Landgoed Rande, Landgoed De Haere en Landgoed Frieswijk. Drie locaties die gezamenlijk de Sallandse Gouden Driehoek vormen. In deze driehoek is een wandeltocht uitgezet, zodat je zult beleven waarom het de titel van Sallandse Gouden Driehoek mag dragen.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.