sdol verliest met ruime cijfers

Toch viel het eerste doelpunt aan de kant van SDOL. De scheidsrechter legde de bal op de penaltystip en SDOL liet deze mogelijkheid niet onbenut: 0-1. Lange tijd leek het er op dat dit ook de ruststand zou worden. Doelpunten van Robin Sonder (43e minuut) en Ramon van Os (44e minuut) voorkwamen dit: 2-1.

Na rust had Zenderen Vooruit helemaal geen moeite meer met SDOL. Door doelpunten van Freek Vlaskamp (60e minuut), Bart Beld (63e minuut) en Teun Besselink (83e minuut) kon Zenderen Vooruit uitlopen naar een 5-1 overwinning.

SDOL speelt aanstaande zondag de laatste competitiewedstrijd. De thuiswedstrijd tegen Vilsteren begint om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.