schoonheten kijkt terug op geslaagd tentfeest

Op de zaterdag avond werd gestart met de muziekquiz. Twaalf teams teams streden om eeuwige roem en 250 euro prijzengeld. Een groot aantal teams maakte gebruik van de VIP-arrangement wat inhield dat men tijdens de quiz voorzien werd van onbeperkt hapjes en drankjes. Onder de bezielende leiding van Theo Otten kwamen uiteindelijk het team ‘de Jagers’ als winnaar uit de bus op luttele punten gevolgd door ‘de Brinkies’.

Hierna nam dj Paul Rabbering het stokje over van Theo. De tent was inmiddels redelijk volgestroomd. Paul kon de jeugd niet echt in beweging krijgen. Tony Star, beter bekend als ‘sterretje’ van tv-programma Oh Oh Cherso, lukte dat wel. Mede door het enthousiasme van de jeugd wist de Star niet van ophouden. Nederlands- en Engelstalige klassiekers werden naadloos gemixt met teksten van onder andere New Kids on the Block.

Was te temperatuur op de zaterdagavond fris te noemen, de zondag was perfect voor een familiedag. Jong en oud vermaakten zich prima in het fraaie lenteweer.

De kinderen konden onderbegeleiding van scouting Achille Ratti, uit Heeten, kratstapelen, stokbrood bakken, een gps-tocht lopen en een klimnet bedwingen. Dit onder toeziend oog van de ouders die genoten van het mooie weer en hun drankje.

Jammer dat het koor de Mölnzangers uit de Dijkerhoek net niet de aandacht kreeg die het verdiende. Dat gold ook voor de opgestelde voertuigen die enkele loonwerkers uit de regio beschikbaar hadden gesteld. Onder begeleiding van dj Theo Otten bleef het wel nog lang gezellig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.