sc overwetering verliest in eigen huis

De gastheren en de bezoekers stonden voorafgaand aan de wedstrijd op een gelijk puntenaantal. In de confrontatie tussen de nummers drie en vier van de Derde Klasse bleken de Apeldoorners uiteindelijk de sterkste.

Een doelpunt in de tiende minuut van de wedstrijd werd de ploeg van Robert Slinkman fataal. Hierdoor stijgt Robur et Velocitas naar de derde plaats en zakken de mannen uit Overwetering een plekje op de ranglijst.

Aankomende maandag staat de laatste competitieronde op het programma. SC Overwetering gaat op bezoek bij Brummen. Robur et Velocitas gaat de derde plek proberen te verdedigen bij ZVV’56.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.