sc lemele komt weer met uniek toernooi

Iedereen die een team kan samenstellen, kan meedoen. Zo kunnen teams bestaan uit vriendjes, buurtkinderen, familieleden of schoolgenoten. Het maakt dus niet uit met wie je een team vormt als de spelers van je team maar wel in dezelfde leeftijdsgroep vallen.

Er wordt gespeeld in drie leeftijdscategorieën, namelijk Junioren (geboren in 2000/2001/2002) Maxi-pupillen (2003/2004/2005) en Mini-pupillen (2006 en later). Voor alle teams geldt wel dat het gemengde teams moeten zijn, dus zowel jongens als meisjes.

Bij de Junioren en Maxi-pupillen dienen minimaal twee jongens of twee meisjes in het veld te staan en bij de Mini-pupillen minimaal één meisje of jongen. De Junioren en Maxi-pupillen spelen 7 tegen 7 en de Mini-pupillen 4 tegen 4.

Het Lemels Open senioren) wordt dit jaar voor de 23ste keer gespeeld en staat bekend om haar unieke formule en regels, zoals dat een doelpunt gescoord door een dame of met het hoofd telt voor twee. Deze regels worden ook toegepast bij het Jeugd Lemels Open.

De poule-wedstrijden worden gespeeld van maandag t/m donderdag en op vrijdag worden de finales gespeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.