salus uit wijhe doet mee aan nationale diabetes challenge

In juni start Salus met wekelijkse wandelbijeenkomsten. Hoewel de NDC in eerste instantie is opgezet voor mensen met diabetes zijn ook mensen die geen diabetes hebben van harte welkom om mee te wandelen. Bewegen is immers voor iedereen gezond en het groepsgevoel is een belangrijke meerwaarde.

Bij de wandelingen gaat er altijd een zorgverlener van Diëtistenpraktijk Salus mee. “Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau en bouwen we de intensiteit van de wandelingen langzaam op”, aldus diëtist Stephanie Supprian.

Ze nodigt iedereen van harte uit om mee te doen met de challenge. “Ik kan mij voorstellen dat er nog vele vragen zijn en om deze te beantwoorden houden we op dinsdag 24 mei een informatiebijeenkomst.” Die bijeenkomst zal plaatsvinden op Sportbedrijf Tijenraan en start om 20.00. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan middels een mailtje naar info@dietistenpraktijk-salus.nl, of even bellen naar 06-10149103.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.