sallandse projecten ontvangen bijdrage rabobank

In de bijlage is te zien welke organisaties deze keer een cheque voor een Coöperatiefondsbijdrage hebben ontvangen.

Als coöperatieve bank voelt Rabobank Salland zich betrokken bij de Sallandse samenleving. Daarom laat zij jaarlijks via het Coöperatiefonds een deel van haar winst terugvloeien in die samenleving en ondersteunt zij lokale maatschappelijke initiatieven. De (commissie)leden van Rabobank Salland bepalen welke projecten voor een bijdrage uit het fonds in aanmerking komen. Ook bepalen zij de hoogte van de verschillende donaties. In de eerste bijeenkomst van 2016 gaf Rabobank Salland via het Coöperatiefonds al ruim 65.600 euro van haar winst terug aan Salland.

Coöperatiefonds
Vier keer per jaar komt de Commissie Coöperatiefonds van Rabobank Salland bij elkaar om ingediende aanvragen te beoordelen. Met een bijdrage van het Coöperatiefonds ondersteunt de bank investeringen, waarvan een groot deel van de samenleving kan profiteren. Heeft of kent u ook zo’n initiatief? Kijk dan eens bij ‘Sponsoring en donaties’ op de website rabobank.nl/salland hoe u een aanvraag kunt indienen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.