Home / archiefcentraal / sallandse aspergedagen veldink

sallandse aspergedagen veldink

Waarom is een goede grondsoort zo belangrijk voor witte asperges? Hoe dragen zonnestralen bij aan het groeiproces? Ontdek én proef het tijdens de Aspergedagen van april tot en met juni 2016 bij de telers aan huis. De Aspergedagen zijn een uitje voor het hele gezin, leerzaam, lekker in de buurt en helemaal gratis! 

Veldink
Zaterdag 4 juni zet Tuinderij Veldink haar deuren open voor het publiek. Aan de Wetermansweg 10B in Diepenveen kun je genieten van een wijnproeverij in combinatie met heerlijke aspergehapjes. Je krijgt uitleg over de aspergeteelt en een rondleiding langs de aspergevelden. Uiteraard zijn er dagverse asperges te koop.

De Aspergedag bij Tuinderij Veldink duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Tip
Combineer jouw bezoek aan de Aspergedagen of één van de andere aspergeactiviteiten met een heerlijk aspergediner of langer verblijf in Salland. Bekijk alle aspergearrangementen op www.sallandaspergeland.nl

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.