sallandse aspergedagen van der kolk

Waarom is een goede grondsoort zo belangrijk voor witte asperges? Hoe dragen zonnestralen bij aan het groeiproces? Ontdek én proef het tijdens de Aspergedagen van april tot en met juni 2016 bij de telers aan huis. De Aspergedagen zijn een uitje voor het hele gezin, leerzaam, lekker in de buurt en helemaal gratis! 

Van der Kolk
Zaterdag 4 juni is Van der Kolk Asperges aan de beurt om het publiek alles bij te brengen over asperges. Aan de Hout Es 4 in Dalfsen kun je daarnaast tijdens de fair zelf aardbeien plukken in de kas. Er zijn meerdere leuke kraampjes met streekproducten en natuurlijk zijn er dagverse asperges te koop. Ook is er weer een rondleiding over het bedrijf.

De Aspergedag bij Van der Kolk duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Meer info vind je op staging2.ernievanderkolk.nl

Tip
Combineer jouw bezoek aan de Aspergedagen of één van de andere aspergeactiviteiten met een heerlijk aspergediner of langer verblijf in Salland. Bekijk alle aspergearrangementen op staging2.sallandaspergeland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.