Home / archiefcentraal / sallandse aspergedagen de boerkamp

sallandse aspergedagen de boerkamp

Waarom is een goede grondsoort zo belangrijk voor witte asperges? Hoe dragen zonnestralen bij aan het groeiproces? Ontdek én proef het tijdens de Aspergedagen van april tot en met juni 2016 bij de telers aan huis. De Aspergedagen zijn een uitje voor het hele gezin, leerzaam, lekker in de buurt en helemaal gratis! 

De Boerkamp
Zaterdag 21 mei laat Aspergeboerderij de Boerkamp je kennis maken met de asperge. Aan de Oranjelaan 19 in Diepenveen kun je een rondleiding krijgen over het bedrijf en uitleg over de aspergetelt. Proef heerlijke asperge-gerechtjes waarvan je het recept mee naar huis krijgt. Neem ook een kijkje in de koeienstal!

De Aspergedag bij de Boerkamp duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Meer info vind je op www.deboerkamp.nl

Tip
Combineer jouw bezoek aan de Aspergedagen of één van de andere aspergeactiviteiten met een heerlijk aspergediner of langer verblijf in Salland. Bekijk alle aspergearrangementen op www.sallandaspergeland.nl.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.