roparun team run2day heeft roparun behaald

Het team heeft tijdens hun tocht te maken gehad met veel regen en kou, maar desondanks bleef het team positief en optimistisch. Het team is 53,5 uur non stop aan het rennen geweest in estafettevorm met twee subteams, begeleid door elke keer twee fietsers.

Een ervaring voor het leven met een ontzettend positief en optimistisch ingesteld team bestaande uit 24 personen. Team Run2Day kan nog niet bekend maken wat de totale eind opbrengst van hun avontuur is omdat er nog een aantal zaken afgehandeld moeten worden en er tot 1 juni nog steeds donaties gedaan kunnen worden.

Team Run2Day Zwolle wil via deze weg alle sponsoren en mensen die op welke manier dan ook hun bijdrage hebben geleverd ontzettend bedanken. Het team gaat nu uitrusten en herstellen, maar de plannen voor deelname aan Roparun 2017 zijn al weer in de maak.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.