rohda raalte verliest degradatiekraker van alverna

Rohda Raalte begon sterk aan de wedstrijd met kansen voor onder andere Lars van Schooten en Björn Zwikker. Beiden wisten echter niet het net te vinden. Aan de andere kant wist Sven van Gelder dat namens Alverna wel te doen: 1-0. Snel na de openingstreffer wist Alverna bijna op 2-0 te komen, maar een gevaarlijk schot ging net naast. Lars Kamperman Leferink en Klijn Velderman werden vlak voor rust nog gevaarlijk, maar ook zij konden niet scoren. In de slotfase van de tweede helft kreeg Alverna nog een grote kans om te scoren na een blunder van Veldwachter, maar de gasten wisten niet te profiteren.

Na een kwartier in de tweede helft dacht Alverna een penalty te krijgen nadat één van hun spitsen werd neergehaald, maar de scheidsrechter bepaalde anders: geen strafschop. Ondanks dat beide ploegen in het verloop van de tweede helft nog enkele mogelijkheden kregen, werd er niet meer gescoord.

Door de nederlaag is Rohda Raalte nu terug te vinden op de 11e plek. Het verschil dat Rohda met de veilige tiende plek heeft, die momenteel wordt bezet door Alverna, bedraagt vier punten. Beide ploegen spelen nog twee wedstrijden. Rohda gaat in de komende zondag op bezoek bij Hollandia (9e plek) en ontvangt op Tweede Pinksterdag Alcides (14e plek). Beide wedstrijden beginnen om 14.00 uur. Aan het eind van het seizoen zullen de teams die op de elfde en twaalfde plek staan nacompetitie spelen. De nummers 13 en 14 degraderen rechtstreeks.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.