rohda raalte ondanks winst de nacompetitie in

Eerste helft
In de openingsfase waren de Raaltenaren duidelijk de bovenliggende partij en kon het na drie minuten al bijna juichen. Een schot van Jeffrey de Visscher ging echter net voorlangs, waardoor de openingstreffer nog op zich liet wachten.

Na een kwartier kreeg diezelfde De Visscher opnieuw een grote kans op de openingstreffer, maar schoot de bal van dichtbij tegen de Alcides-doelman aan.

Niet veel later kreeg Saba Gwedelidze de kans op de score open te breken, maar beide palen stonden zijn inzet in de weg. De grote kansen voor de Raaltenaren werden maar niet verzilverd, waardoor het Alcides onnodig lang op gelijke hoogte hield.

Tweede helft
In de tweede helft bleef Rohda Raalte de bovenliggende partij en kreeg het enkele grote kansen via Jolf Stel en Björn Zwikker. Het leek lange tijd een enorme pechmiddag te worden voor de Roodgelen, aangezien een doelpunt ondanks alle mogelijkheden uitbleef.

Tot de negentigste minuut aanbrak. Lars Kamperman-Leferink dook voor de doelman van Alcides op en bezorgde daarmee na negentig minuten drie punten voor Rohda Raalte.

Na de wedstrijd druppelden de berichten over de winstpartijen van Hollandia en Alverna binnen. Het werd bij de bezoekers en de selectie van de Hoofdklasser duidelijk dat het seizoen nog een loodzwaar staartje krijgt.

Fiasco
Het seizoen kan daarmee bestempeld worden als een groot fiasco. Voorafgaand aan het seizoen werd hardop het woord ‘kampioenskandidaat’ uitgesproken, maar daar bleek weinig van terecht te komen. De trainerswissel met Martin Drent en Frank Tempelman kreeg ook niet het gewenste resultaat, laatstgenoemde wist de nacompetitie tegen degradatie niet af te wenden.

De nacompetitie voor Rohda Raalte gaat aankomende zondag van start. De ploeg van Frank Tempelman neemt het dan op tegen Longa’30 uit Lichtenvoorde. De ploeg uit de Eerste Klasse behaalde dit seizoen 44 punten uit in 24 wedstrijden.

 [youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/-LZYHGaeO0M”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.