rock n roll tijdens het nulse feest

Dit jaar is er zelfs een Nulse zangeres op de vrijdagavond. Dan staat Nullenaar Ellen Jannink namelijk op de planken. Jannink, bekend van onder andere de band Averell D en het akoestische trio MaePure, treedt sinds kort ook solo op. De  vrijdagavond van het Nulse Feest is één van haar eerste optredens als solo-artiest. “Geweldig dat een Nullenaar het Nulse Feest op deze manier opent”, vindt Mark van Gurp, voorzitter van het Nulse Feest. De band Kraakthelder sluit de avond af.

De zaterdag van het Nulse Feest start met de kinderspelletjes voor kinderen tot en met groep 5. Daarna staat het koppeldarttoernooi op het programma. ”Oefening baart kunst”, zo staat te lezen op de website van het Nulse Feest, refererend naar alweer de elfde editie van het dartoernooi. Met al zoveel jaren darten op het programma kan de organisatie toch wel zeggen dat er een aantal Barney’s rondlopen in Den Nul. Maar, meedoen is belangrijker dan winnen. Dus ook darters zonder ervaring zijn van harte welkom om een pijltje te gooien.

Voor de mannen en vrouwen die niet van darten houden zijn er ook andere activiteiten. Zo is er op zaterdagochtend weer de fietstocht. Ieder jaar een groot succes. De dertig kilometer lange tocht brengt de fietsers langs de mooiste plekjes van Salland. “Natuurlijk wachten we de fietsers onderweg weer op met koffie en een broodje.” Andere activiteiten op de zaterdag zijn het pokertoernooi, een workshop van de Vier Klavertjes uit Olst en levend poolen. “Bij het levend poolen speel je zelf voor keu. Dat klinkt cryptisch he? Kom het maar gewoon bekijken!” Zaterdagavond speelt de band Grooveline in de tent.  

Zondag staat het Nulse Feest in het thema van de Rock ’n Roll. Maar ’s ochtends eerst even rustig wakker worden tijdens de brunch. En natuurlijk de trekkertoertocht uitzwaaien. Altijd een heel spektakel. De middagactiviteit is dit jaar weer het beachvolleybal. ”Er doen teams mee van alle leeftijden en in alle samenstellingen: buren, vrienden, families, of gewoon een bij elkaar geraapt zooitje. Kortom, een gezellige sportieve middag. En vanaf ongeveer 18.00 uur is het natuurlijk gewoon feest, we Rock ’n Roll’n met zijn allen een mooi einde aan het weekend!”

Voor meer informatie staging2.nulsefeest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.