rick evers het wordt niet eerder groen als je drie keer drukt

Gelukkig werd mijn vraag al eens behandeld door het tijdschrift Quest. Het antwoord is natuurlijk: nee. Mensen drukken vaker op de knop om zeker te weten dat de knop ingedrukt is, maar het licht wordt er geen seconde eerder groen van. Eigenlijk wist ik het ook wel. En toch druk ik de volgende keer waarschijnlijk gewoon weer drie keer.

Misschien is het ook gewoon een gekke tik van mezelf. Ik druk namelijk ook meerdere keren op het knopje van een liftdeur die moet sluiten en als ik met mijn sleutel de auto op slot heb geklikt, draai ik me na een paar meter altijd een keer om en klik ik nog een keer.

Is het heel gek wat ik allemaal vertel? Veel vreemder wordt het niet hoor. Of is er ook sprake van afwijkend gedrag als ik het volume van mijn autoradio of tv altijd op een even getal wil hebben? Soms wil ik zelfs andere mensen er op aanspreken als ze dat niet hebben. Niets is vervelender dan bij iemand in de auto zitten die zijn radio op volume 17 zet.

Heb jij een gekke tik? Mail hem naar me. Ten eerste weet ik dan dat ik niet de enige gek ben. Ten tweede lijkt me wel eens leuk om een column te schrijven over de eigenaardigheden van de lezers van dit medium. Schroom niet, mail naar info@rickevers.nl.

Rick Evers

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.