Home / archiefcentraal / raalte in gesprek met mantelzorgers

raalte in gesprek met mantelzorgers

Daarnaast hoopt de gemeente antwoord te krijgen op de volgende vragen: op welke manier kunnen de zorgtaken worden verlicht of gemakkelijker worden gemaakt; hoe kan de gemeente mantelzorgers het beste informeren en hoe kan de gemeente hen het beste waarderen.

Alle mantelzorgers in de gemeente zijn welkom om mee te denken. Vanaf 16.45 uur staat de koffie en thee klaar. Het programma start om 17.00 uur. De bijeenkomst is rond 20.00 uur afgelopen. De aanwezigen krijgen soep en broodjes aangeboden.

Mantelzorgers kunnen zich tot 19 mei aanmelden. Dit kan door een mail te sturen naar melanie.kleinlugtenbeld@raalte.nl. Met vragen kunnen zij contact opnemen met Jacqueline van Schoonhoven of Melanie Kleinlugtenbeld via 0572-347799.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.