raalte behaald goede overwinning in laatste wedstrijd

Trainer Jan Plagman toonde zich een tevreden man na afloop van de wedstrijd. “In de eerste helft waren wij heer en meester. In de tweede helft drong Bornerbroek nog wel aan, maar het was voor ons toen eigenlijk al een kwestie van de wedstrijd uitvoetballen.” De oefenmeester was zeer te spreken over het veldspel in van zijn team in de eerste helft. “Het ging allemaal zo makkelijk. We vonden vaak de vrije man, of zagen mogelijkheden om te openen aan de andere kant van het veld. Nick van Tolij scoorde een werelddoelpunt en vanaf dat moment was de wedstrijd beslist.” Even later was het opnieuw Van Tolij die scoorde, ditmaal na een blunder van de verdediging van Bornerbroek.

In de tweede helft kreeg Raalte nog een paar kleine kansen, maar grote mogelijkheden bleven uit. Bornerbroek was nog wel gevaarlijk, maar een knappe redding van de doelman van Raalte voorkwam een tegendoelpunt. “Als we meer hadden aangedrongen hadden we misschien nog vaker kunnen scoren. Maar met dit warme weer is dat moeilijk en bovendien stond er niets meer op het spel, dus dan verwacht ik dat ook niet van het team.”

Met een bredere selectie denkt Plagman dat Raalte nog meer uit het seizoen had kunnen halen. “Eigenlijk moet je een selectie van zo’n 20 spelers hebben die op hetzelfde niveau zitten. Maar dat hadden we niet, dus dat heeft ons met name in de wedstrijden tegen de ploegen uit de top 4 opgebroken.”

Volgend seizoen zal Raalte opnieuw uitkomen in de vijfde klasse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.