puffen en hijgen voor deelnemers warme 10 mijl van raalte

Bij de heren ging de overwinning op de 10 Engelse Mijl naar Said Kanfaoui uit Gouda. Beste Sallander was Jos Verdaasdonk, hij werd derde. Sarah-Lynn Reuver uit Wijhe ging er bij de dames met de overwinning vandoor.

Op de tien kilometer ging de overwinning bij de heren naar Henk Smalbrugge uit Hasselt en naar de Zwolse Hellen de Vries bij de dames. De vijf kilometer was bij de heren een prooi voor Danny Koppelman uit Hoge Hexel en bij de dames voor Fanos Tekle uit Opmeer.

De wedstrijd werd gehouden in de buurt van sportpark Ramele en werd mede mogelijk gemaakt door onder andere Vital Centre en AV Salland. Alle uitslagen vind je op staging2.mijninschrijving.nl.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.