provincie in gesprek met omwonenden olasfa terrein

Na een kort plenair en informatief gedeelte, kunnen de aanwezigen in gesprek gaan met gedeputeerde Lievers, de projectleiding en de combinatie/aannemer.

Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in het Holstohus in Olst (vergaderzaal Hoekhuus). De zaal is open vanaf 19.15 uur voor inloop en koffie en thee. Ga voor meer informatie naar http://staging2.overijssel.nl/thema’s/bodem/projecten/sanering-olasfa

Vervuild terrein
Het Olasfa-terrein wordt tot op twaalf meter diepte gesaneerd. Dat is nodig omdat het terrein één van de zwaarst vervuilde terreinen van Nederland is. De sanering is al sinds 2006 bezig en zorgt voor veel overlast.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.