promotie heren 1 en nieuwe trainer voor volgend seizoen

De handballers eindigden op een verdienstelijke tweede plaats in de competitie. Genoeg voor promotie.

Onder leiding van de nieuwe trainer/coach Hennie Kutterik zullen zij volgend seizoen dan ook in de eerste klasse Regio Oost spelen.

Leden gezocht
De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de realisatie van een tweede herenteam binnen handbalvereniging Plus Severijn Heeten. Inmiddels zijn er bijna voldoende aanmeldingen binnen maar zijn nog één of twee leden nodig om met twee volwaardige teams aan de competitie te starten.

Heren 1 en heren 2 trainen gezamenlijk op donderdagavond samen onder leiding van Hennie Kutterik. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend meetrainen. Aanmelden hiervoor is mogelijk via het mailadres nieuwherenteam_heeten@hotmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.