programma ponyweek heeten bekend

Er zijn dit jaar een aantal nieuwe ingrediënten aan het programma toegevoegd. Op de woensdag, tijdens de traditionele paardenmarkt, wordt er een landbouw-relatie markt gehouden. Een ochtend met verschillende gastsprekers, stands en noviteiten op het gebied van landbouw.

Woensdagmiddag kunnen de basisschool kinderen zich uitleven tijdens een sport- en spelinstuif. Heeten Café op de donderdagavond is weer terug op zijn oude honk, de cafétent.

Wat zeker ook de moeite waard is om te vermelden, is het nieuwe onderdeel ‘Smakelijk [He]eten!’; op de vrijdagmiddag is er vanaf 17:00 uur de mogelijkheid om een lekker hapje te eten in en rondom de feesttent. De tap blijft tijdens en na het eten overigens geopend, in tegenstelling tot andere jaren. Voor de jeugd wordt er ’s avonds in de cafétent een ‘silent disco’ gehouden.

Uiteraard staan er ook weer een groot aantal vertrouwde onderdelen op het programma zoals de menwedstrijden, de cabaretavond, Pleinpopfestival en op zondagmiddag de Oldtimertoertocht en het Oktoberfest.

Kortom” voldoende reden om een bezoekje te brengen aan de Ponyweek 2016! Kom d’er bie!

Nieuwsgierig geworden naar het hele programma? Neem een kijkje op de site: staging2.ponyweek.nl en/of staging2. pleinpopfestival.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.