proef het verleden tijdens open dag de haere

Kom tussen 11.00 uur en 16.00 uur naar de Haere en tref daar de verwarde kok en zijn dienstmeiden verwikkeld in allerlei intriges (mmv Toneelgroep Blauwe Maandag), sluit aan bij een van de begeleide excursies over het landgoed, picknick in het park (picknickbox verkrijgbaar) of maak een mooie wandeling terwijl de kinderen ondertussen lekker knutselen. Ook is de IJssellinie geopend voor rondleidingen.

De toegang is gratis, voor sommige excursies wordt een bijdrage gevraagd. Horeca is geopend van 10.00 17.00 uur. Zie voor meer informatie en het hele programma staging2.ijssellandschap.nl Deze dag is onderdeel van De landelijke dag van het kasteel, georganiseerd door de Nederlandse Kastelen Stichting (NKS). Dit om het belang te onderstrepen van het behoud van dit culturele erfgoed.

Zie voor alle deelnemende kastelen in Nederland en meer informatie: staging2.kastelen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.