premium uit heino grijpt wildcard voor clash of the coverbands

PremiuM deed mee met de voorrondes van de bandcompetitie en was in eerste instantie niet door naar de volgende rondes. The Clash gaf echter aan dat ze voor elke provincie één wildcard weg gaf en PremiuM heeft die wildcard gekregen.

De halve finale wordt gehouden op 4 juni in de Metropool in Hengelo en kent alleen bands uit Overijssel. Als ze weer een ronde verder komen, strijden de bands van Overijssel en Gelderland tegen elkaar. De besten daarvan gaan naar Paradiso in Amsterdam en zullen er vanaf dat moment tv-opnames worden gemaakt die uitgezonden worden op Veronica.

“Toen we hoorden dat we mee mochten doen, hadden wij op dat moment wel een probleem”, aldus de band. “Onze vaste zangeres had eind december aangegeven dat ze ging stoppen om privé-redenen en we hadden op dat moment dus geen zangeres meer. We hebben Marlies Eijkelkamp uit Heino bereidt gevonden om als zangeres met ons mee te strijden. We zijn nu druk aan het repeteren om er een spetterend optreden van te maken.”

Voor meer informatie kijk op staging2.premiumrock.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.