politie blijf weg van levensgevaarlijk mbi terrein

“Mooie herinneringen hebben we aan dit stukje historie. Echter, inmiddels is het MBI-terrein veranderd in een locatie waar het niet meer veilig is”, stelt de politie Raalte.

De politie wijst daarbij op asbest en op instorten staande muren die het terrein gevaarlijk maken. Ook in de gebouwen zijn veel vloeren door het ontbreken van afdekkingen omgetoverd in een maanlandschap. “In het donker val je daar makkelijk in en breek je geheid wat.”

Binnenkort vangt de sloop aan van de bebouwing. Aangezien er af en toe op het terrein jongeren worden aangetroffen wil de politie hen waarschuwen. “Er staan hekken om het terrein en er hangen bordjes verboden toegang. Blijf weg bij dit terrein het kan er levensgevaarlijk zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.