plaatselijk belang zoekt goede ideeen voor wesepe

De ideeën moeten de leefbaarheid van het hele dorp ten goede komen en door enthousiaste vrijwilligers gerealiseerd worden. Het kan om van alles gaan: veiligheid, welzijn, buurtverfraaiing of festiviteiten.

Na het indienen van ideeën wordt door Plaatselijk Belang een keuze gemaakt en een voorstel gedaan tot realisatie richting de gemeente Olst-Wijhe, die het voorstel toetst. Bij goedkeuring wordt er een DOP-bedrag toegekend en kan het voorstel door de aanvragers uitgevoerd worden.

Nieuwe ideeën kunnen tot 12 juni bij Plaatselijk Belang worden ingediend via: dop@plaatselijkbelangwesepe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.