pec zwolle huurt calvin verdonk van feyenoord

Verdonk kan uit de voeten centraal achterin en als linksback. De aanvoerder van Jong Feyenoord heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2020 en speelt sinds Oranje Onder15 in alle vertegenwoordigende jeugdelftallen.

Technisch directeur Gerard Nijkamp over de verdediger: ,,Met de komst van Calvin vullen we de vacature op onze linksback-positie in. Calvin heeft een groot speelinzicht en is een energieke verdediger, die ook nog eens de aanval durft te zoeken. Het is een speler met veel talent, die het Eredivisie-podium nodig heeft om zich verder te ontwikkelen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.