pec viert feest na behalen play offs voor europees voetbal

PEC Zwolle begon sterk en speelde het beste voetbal in eigen stadion. Na een kwartier kregen de bezoekers uit Eindhoven via Narsingh een enorme kans. Keeper Begois kwam echter goed uit en maakte het de aanvaller lastig. In de 34e minuut was het wel raak toen Davy Pröpper Locadia bediende, 0-1. Vlak voor rust scoorde PSV nogmaals. Luuk de Jong kopte van dichtbij binnen.

Via een mooie schuiver van Bouy kwamen de Zwollenaren nog knap terug tot 1-2. Een minuut later maakte De Jong echter de beslissende 1-3. Het maakte voor Zwolle niet meer uit, want concurrent Vitesse liet punten liggen tegen Twente.

Ondanks de verloren wedstrijd mag PEC Zwolle zich dus opmaken voor de play-offs voor Europees voetbal, het speelt eerst het tweeluik tegen FC Utrecht. 

Foto’s: Niels Boersema/nbfotografie

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.