Home / archiefcentraal / pastoor verweij stopt opvolgers staan klaar

pastoor verweij stopt opvolgers staan klaar

Verweij heeft aangegeven per 15 september te willen stoppen. Pastoor Joost Baneke en priester Gé Nijland staan klaar om Verweij komend jaar over te nemen. Aartsbisschop, Willem Jacobus kardinaal Eijk, heeft de twee nieuwe leden benoemd.

Baneke is op dit moment nog actief als parochievicaris in de Maria- en Marthaparochie in Soest. Hij zal per 1 september, als pastoor Verweij met emeritaat gaat en vicaris Cornelissen als waarnemer terugtreedt, de nieuwe pastoor gaan worden voor de H. Lebuinusparochie en de parochie Heilig Kruis.

Pastor Nijland zal per 1 juli als priester in beide parochies werkzaam zijn. Nijland neemt komende donderdag afscheid als pastoor van de Pancratiusparochie in Tubbergen, hij is een geboren en getogen Raaltenaar.

Over de presentatie van de nieuwe priesters zullen, zodra daar meer over bekend is, verdere mededelingen worden gedaan.

Lees ook

VVD Overijssel wil niet bezuinigen op inzet ervencoaches

ZWOLLE – De VVD Overijssel is het niet eens met het voorstel van het college …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.