ouders denken volop mee over promotie wasbare luiers

Twee consulentes van Kaatje Katoen waren aanwezig om advies te geven, maar het waren vooral wat praktische vragen die gesteld werden. De aanwezige ouders waren alleen maar enthousiast over het gebruik van de wasbare luiers.

Behalve het uitwisselen van ervaringen en het oplossen van eventuele problemen had de bijeenkomst ook het doel de ouders mee te laten denken over hoe voor andere ouders de wasbare luier een vanzelfsprekender keuze zou kunnen worden dan de wegwerpluier. Door de ouders werd een aantal ideeën op papier gezet.

Doel van de pilot is niet alleen een selecte groep ouders de wasbare luiers uit te laten proberen om een besparing op huishoudelijk afval te bewerkstelligen. Uiteindelijk is de ambitie om een aantal enthousiaste ambassadeurs voor de wasbare luier in te kunnen zetten. Geen betere overtuiging dan door een tevreden ervaringsdeskundige en op die manier zullen eventuele vooroordelen over de wasbare luier weggenomen kunnen worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.