ouderen samen naar de gouwe ouwe tijd

Dit project omvat tien middagbijeenkomsten en is bedoeld voor mensen met een beperking en vitale ouderen.

Muziek verbindt; door samen naar muziek te luisteren en er over te praten komen herinneringen en emoties boven die we samen delen. Luisteren naar en genieten van de muziek van toen, zoals The Beatles, Willy Alberti, Elvis Presley, de Zangeres zonder Naam of anderen. Iedereen mag ook zijn of haar eigen lievelingsmuziek meenemen.

Benno Hubner, muziekdocent, zorgt voor de muzikale organisatie; zorgvrijwilligers van de Vrijwillige Thuiszorg zullen de middagen begeleiden.

De Gouwe Ouwe-middagen beginnen op donderdagmiddag 26 mei van 14.00 uur tot 16.00 uur en daarna één keer in de veertien dagen op donderdagmiddag. Locatie: Kulturhus Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst.

Iedereen binnen de doelgroep vitale ouderen en mensen met een beperking uit het werkgebied van Vrijwillige Thuiszorg (Heino, Raalte, Dalfsen, Ommen met omliggende plaatsen als Herxen, Welsum, Wesepe, Boerhaar, Marle, De Nul, en Boskamp en omgeving) is van harte welkom. Deelname is gratis, koffie en thee staat klaar. Vervoer kan geregeld worden.

Opgeven kan tot 25 mei bij Thea ten Have, projectmedewerker Vrijwillige Thuiszorg tel 0548-638830 of 06-46282123. Opgeven per mail kan ook via ttenhave@vrijwilligethuiszorg.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.