oranjefeesten eikelhof pakt dit jaar weer uit

Het weekend begint met de jubileum feestavond, waarvoor een aantal oud-bestuursleden de organisatie op zich hebben genomen. Rode draad is een presentatie aangevuld met stukjes, film, foto, sketches ‘uut de olde deuze’. Voor de jubileum avond is iedereen van harte uitgenodigd, voor een hapje en een drankje wordt natuurlijk gezorgd. Het programma duurt van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur en wordt daarna voortgezet met muziek door een dj.

Crossloop
Zaterdag is de crossloop ondertussen een vast onderdeel geworden, deelnemers kunnen zich inschrijven via mijninschrijving.nl. Inschrijfkosten voor de jeugd (1 en 2 km) zijn 1,50 euro en voor de 5 en 10 km bedragen deze 5 euro. De crossloop begint om 12.30 uur met de 1 en 2 km, daarna om 13.00 uur de 5 km en de lopers van de 10 km zullen starten rond 13.45 uur.

Voor de kinderen is er deze middag een kindermiddag, met de beestenboel. De gratis draaimolen maakt het feestje voor de kinderen compleet.

Feesttent
’s Avonds gaat het dak eraf met Kraakthelder. Deze livesensatie staat garant voor een show vol humor, enthousiasme en interactie met het publiek. Staat de tent dan nog niet genoeg op zijn kop, dan zal Jannes daar nog een schepje boven op doen.

De kaarten zijn in de voorverkoop 10 euro en te koop bij Multimate Olst, Welkoop Diepenveen, Van Rijssen Wesepe en de Lepelaar Olst. Woon je in Heeten, Lettele of Broekland, dan stap je heel gemakkelijk op de bus; voor 12 euro is je vervoer én entree naar de Oranjefeesten geregeld.

De volgende ochtend staat voor de deelnemers aan de fietstocht vanaf 10.00 uur de koffie klaar. Aansluitend hierop begint de brunch om 12.30 uur, vooraf opgeven gewenst, niet-leden van de Oranjevereniging betalen 5 euro.

Toertocht
Ook sinds een aantal jaar een vast onderdeel op de zondag is de brommertoertocht, een mooie tocht van ongeveer 60 km. Inschrijven kan in de feesttent vanaf 11.30 uur voor 5 euro. Dit jaar kunnen ook de auto’s terecht bij de Oranjefeesten voor de (oldtimer) toertocht. Inschrijfgeld hiervoor is 5 euro en inschrijven kan vanaf 12.45 uur in de tent.

Als je zin hebt in een actieve middag, dan is D’r Op of D’r Onder echt iets voor jou. Alleen, of met een team ga je de strijd aan; een middag vol spanning en sensatie gegarandeerd. Opgeven kan via de Facebookpagina Oranjevereniging Eikelhof.

De regionale coverband IMPULS uit Wesepe gaat zorgen voor de perfecte afsluiting van het jubileumweekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.