opgave ballonfestijn averboys van start

Tijdens het Ballonfestijn op het terrein naast Zwembad De Tippe gaan ongeveer 5 ballonnen de lucht in. De avond begint om 19.00 uur met een modelvliegtuigshow van de Deventer Luchtvaart Club. DLC neemt tien snelle vliegtuigen en helikopters mee om het publiek alvast op te warmen met een heuse vliegshow.

Ook is er vertier in het zwembad met een survivalbaan en andere leuke spelletjes. De Carnavalsvereniging De Sökkestoppers verzorgen op het zwembad weer Discozwemmen. Zo rond de klok van 20.00 uur komen de vijf ballonnen het terrein op en worden ze vakkundig klaargemaakt voor de vlucht.

Spreekstal Meester Bernard Blom zal deze avond voorzien van de nodige nuttige informatie en maakt tevens bekend wie van de bezoekers de verloting van de gratis ballonvaart heeft gewonnen. Deze prijs is beschikbaar gesteld door de Averboys in samenwerking met Vrienden van De Tippe. Misschien maak jij wel kans om op deze avond een ballonvaart te winnen. Bezoekers kunnen tijdens deze avond genieten van een hapje en een drankje. De entree van het Ballonfestijn is gratis.

Wil je zelf eens een ballonavontuur meemaken? Geef je dan op bij Gait Groot Beumer, 0572 391603 of 06 20590124 of via gb.grootbeumer@kpnmail.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.