Home / archiefcentraal / olster avond4daagse droog en gezellig

olster avond4daagse droog en gezellig

Op woensdag werd er gestart vanaf de Boskamp. Vervolgens werden bijna alle kilometers door het bos gelopen met prachtig wandelweer. Donderdag was de start op de Eikelhof, ook vanaf hier gingen de meeste wandelkilometers door het bos.

Vrijdag waren er weer nieuwe verrassende routes. De 5 km was een rondje Olst. De 10 km liep naar Fordmond richting het infocentrum met de oversteek van de kolk over de nieuwe drijfbrug, die nu niet kantelde. Hier was op de parkeerplaats tevens de rustplek.

De via gladiola was weer in de versierde Bentinckstraat waar de ruim 800 lopers werden ingehaald door familie, vrienden en bekenden. In het park werd weer gezellig gehost en gedanst door honderden kinderen op muziek van de plaatselijke dj’s.

De organisatie wil sponsoren en vrijwilligers hartelijk danken voor hun bijdrage aan het slagen van deze editie van de Avond4Daagse.

Lees ook

Thema-avond over vitaal buitengebied van GemeenteBelangen

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte houdt op maandag 25 oktober de thema-avond ‘Toekomstbestendig en vitaal buitengebied’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.