olst maakt zich op voor olsterfeest 2016

Laat je van jouw sportieve kant zien tijdens de traditionele Appelloop, geniet van een heerlijk dorpsdiner, neem je kinderen mee naar de verschillende kinderactiviteiten, neem deel aan of bezichtig de prachtige IJsselrit met klassieke auto’s en brommers en drink op de Olster Jaarmarkt en in de feesttent gezellig een drankje.

De organisatie van het OlsterFeest is volop bezig met de feestelijke voorbereidingen om ervoor te zorgen dat het OlsterFeest dit jaar weer een groot succes wordt! Het OlsterFeest is nog op zoek naar vrijwilligers die in de voorbereiding of tijdens de uitvoering van het OlsterFeest een handje willen helpen. Wil je een steentje bijdragen? Meld je dan aan via de website: staging2.olsterfeest.nl.

Organisatie OlsterFeest – v.l.n.r.: Merlijn Batelaan, Jacob Bos, Wiard Olivier, Paul Meydam, Toke IJsseldijk, Dianne Ligthart, Lynn van Herp, Willem Hutten, Jan Bos en Bertus de Graaf. Robert Koerhuis mist op bovenstaande foto. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.