nog 45 minuten en eagles is terug

Direct vanaf het beginsignaal vloog de Graafschap er op. Ze hebben vanmiddag immers een 4-1 achterstand om te buigen om het verblijf in de eredivisie veilig te stellen. Al binnen tien minuten leidde dat tot een hand vol kansen en maar liefst vier corners.

Het leek een kwestie van afwachten, maar na een klein half uur voetballen vloog de 1-0 er dan eindelijk in. Parzyszek scoorde voor De Graafschap. De Vijverberg in Doetinchem onplofte. Nog zestig minuten voor drie doelpunten, het zou kunnen.

Maar De Kogel lijkt kort voor rust alle Graafschap-dromen in duigen geschopt te hebben. Kort voor rust legde hij 1-1 binnen. Dit keer ontplofte het buitenveld van de Adelaarshorst, waar duizenden mensen de wedstrijd live op een groot scherm volgen. RTV Oost-verslaggever Bart 
Kieft heeft ze dar in de rust een beetje vermaakt.

De tweede helft staat op het punt van beginnen. De Graafschap moet minstens op 4-1 uitkomen wil het promoveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.