muzikale workshops bij de olster harmonie

In de workshops wordt samen muziek gemaakt en mogen verschillende muziekinstrumenten uitgeprobeerd worden. Iedereen vanaf zes jaar is welkom, ook vaders en moeders mogen meedoen. Je hoeft geen muzikale ervaring te hebben om mee te kunnen doen. Ook wordt deze middag het leerlingenconcert gehouden. 

Drie workshops
Om 13.00 en 16.00 uur starten drie workshops van 45 minuten. Er is keus uit drie instrumentgroepen: slagwerk (diverse trommels, percussie, xylofoon, pauken), koperblaasinstrumenten (trompet, trombone, hoorn, bariton, bastuba) en houtblaasinstrumenten (klarinet, dwarsfluit, saxofoon). Iedereen kan de instrumenten uitproberen en je krijgt daarbij hulp van professionele muziekdocenten. Daarnaast laten enkele leerlingen van de Olster Harmonie horen wat ze al hebben geleerd op les.

In de tweede workshops mag je een ander instrument uitzoeken dan in de eerste reeks. Tussen de workshops door is van 14.00 tot 16.00 uur het leerlingenconcert in de theaterzaal van het Holstohus. Van elk soort instrument treden groepjes leerlingen van de Olster Harmonie op. De twee jeugdorkesten (B- en C-orkest) en de Junior-slagwerkgroep laten ook van zich horen. Halverwege is een korte pauze waarin je je kunt inschrijven voor de tweede workshopreeks, zolang deze nog niet vol is.

Je kunt je van tevoren al opgeven voor de workshops in één of twee tijdsvakken. Hierdoor kun je meerdere instrumenten uitproberen. Deelname inclusief ranja en wat lekkers kost twee euro. Meer informatie kun je krijgen krijgen bij Mark Groeneveld (0570-560077). Er zijn maximaal tien plekken per instrumentgroep. Je kunt je inschrijven via http://staging2.deolsterharmonie.nl/portfolio/5-juni-muziekfeest-met-workshop/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.