muziekschool salland zetten deuren week lang open

Muziekschool Salland bestaat uit zes muziekdocenten: Jesse Oosterwechel (zang/gitaar/solfège), Bas van den Toren (gitaar, basgitaar en algemene muziekleer), Miranda Temmink (keyboard en piano), Arjan Eek (klarinet en saxofoon), Jim Zwinselman (elektrische gitaar en drums) en Marije Beijer (muziek, spel & beweging en de musicalgroepen).

De muziekschool houdt de open week al jaren. “Je kunt bij ons, met uitzondering van de musicalgroepen, op elk moment instappen. We werken namelijk niet klassikaal. Als leerling krijg je één-op-één les of met z’n tweeën tegelijk. Dat betekent dat je eventueel samen met een vriend of vriendin lessen kunt volgen. Iedereen krijgt op eigen niveau les”, aldus de docenten.

Muziekschool Salland is gevestigd in het Annahuis aan De Plas 8 in Raalte. Voor meer informatie kun je mailen naar info@muziekschool-salland.nl, een kijkje nemen op staging2.muziekschoolsalland.nl (daar is ook het lesrooster van de open week te vinden) of bellen naar 06-25595414.

Muziekschool Salland presenteert overigens op zaterdag 11 juni een voorspeelconcert. Diverse leerlingen zullen hun kunsten in het Annahuis laten horen aan het publiek. Iedereen is welkom. Aanvang is om 14.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 13.45 uur. De entree is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.