moderne meesters in de plaskerk

Een kaartje kost in de voorverkoop 10 euro (inclusief drankje na afloop in het Annahuis) en zijn verkrijgbaar bij leden van Ars Cantandi en bij de Wereldwinkel in het Kulturhus in Raalte. Een kaartje aan de kassa kost 12,50 euro.

Concert
Rond 1900 wilden veel componisten breken met de oude regels van de muziek en zo een totaal andere muzikale wereld creëren met nieuwe klanken en verrassende geluiden. Ook gingen ze meer variëren in maatsoorten en ritmes om het gevoel en de tekst over te kunnen brengen.

Een aantal van die werken van de componisten Pärt, Lauridsen, Grieg en Duruflé heeft het koor onder leiding van Mark Schrijver ingestudeerd. Alma Grooters tekent voor de pianobegeleiding.

Een deel van het concert wordt opgeluisterd door het Gemengd Koor van de H. Kruisverheffing onder leiding van Gerlinde Post. Zij zingen onder andere het Ave Maria en het Magnificat van Andriessen en werk van resp. Fauré en A. de Klerk. Pianobegeleiding door Jan Wanders.

Voor het volledige concertprogramma kun je kijken op staging2.arscantandi.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.