Home / archiefcentraal / meer tentdak voor 20 jarig ribs and blues

meer tentdak voor 20 jarig ribs and blues

“Ribs en Blues is bij uitstek een evenement waarbij de bezoekers elkaar graag opzoeken en samen bijpraten onder het genot van een biertje en goede muziek en dat willen we maximaal faciliteren”, aldus voorzitter Ton Groot Beumer van Ribs & Blues.

Voor de totale indeling van het festivalterrein heeft de ingreep geen gevolgen. “We hebben hiermee gewoon een groter deel van de buitenlucht overdekt en daar is de temperatuur toch aangenamer dan onder losse parasols . Bovendien verwachten we veel belangstelling voor de grote acts op ons hoofdpodium dus zo slaan we twee vliegen in een klap!” De totale lengte van de Mainstage tent komt hiermee op maar liefst 85 meter en biedt plaats aan zo’n 7500 bezoekers.

Sinds vorig jaar is ook het tweede podium , de Delta Stage van Ribs & Blues, in een open tent geplaatst. Dat is de organisatie en het publiek zeer goed bevallen. Groot Beumer: “We hebben met Hollandse weersituaties te maken. Bij warm zomerweer misten we schaduw op de Domineeskamp, bij regen en kou wil je een dak en ook de geluidskwaliteit is door de tent op de Delta Stage sterk verbeterd.”

Het 20 jarig jubileum van Ribs & Blues gaat zaterdagavond van start met optredens van het Noordpoolorkest, Waylon, The Blizzards, Racoon en Uriah Heep.

Tijdens de Pinksterdagen is het evenement zoals altijd gratis toegankelijk met 21 internationale roots & bluesacts , theater, kidsadventureland , attracties, een festivalmarkt en natuurlijk spareribs van de vele barbecues.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.