maurice tepperik terug van rohda naar sv heeten

Tepperik zal met ingang van het nieuwe voetbalseizoen de groen-witte kleuren van Heeten dragen. Momenteel strijdt hij met Rohda nog in de nacompetitie om lijfsbehoud in de hoofdklasse. “Natuurlijk is het leuk om dit nieuws naar buiten te brengen en de enthousiaste reacties vanuit Heeten te horen, maar ik wil koste wat kost eerst de hoofdklasse voor Rohda veiligstellen”, zo stelt de 30 jarige verdediger.

“De cirkel is rond”, “altijd gezegd ooit terug te willen keren”, en meer van dit soort clichés klinken vaak uit de mond van voetballers die na een mooie carrière terugkeren op het oude nest. Niet bij de geboren Heetenaar; “Nee, natuurlijk is het leuk om terug te keren bij je oude cluppie, maar ook het voetballen met mijn broertje (Laurens, red.) is gewoon hartstikke leuk en Heeten is een fijne en warme vereniging, stelt de nuchtere Tepperik met een glimlach vast.”.

Alex Booij, hoofdtrainer SV Heeten, is uiteraard in zijn nopjes met de aankondiging van Tepperik. “Het is altijd fijn om de selectie te versterken met jongens die ervaring meebrengen en die nog lang niet denken aan afbouwen”. Tepperik kan gezien zijn leeftijd nog zeker jaren mee. De gesprekken met hoofdtrainer Alex Booij hielpen Tepperik bij het nemen van de beslissing “Ik had er een prettig gevoel bij en een goede klik met Alex, dat is een fijne constatering en dat alles was voor mij de bevestiging dat dit hét moment is om terug te keren naar Heeten”.

Euforie is Heetenaren vreemd, maar rond het voetbalveld is de kreet “da’s mooi veur Heet’n” een veelgehoorde. Na het prettige nieuws van afgelopen weekend waarin Heeten 1 zich op heroïsche wijze veilig speelde in de Derde Klasse B, is dit de tweede opsteker voor het voetballend vlaggenschip van het kerkdorp. “En dat is gewoon hartstikke mooi”, aldus voorzitter Mentink.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.