Home / archiefcentraal / matzerschool in wijhe viert kunstweek

matzerschool in wijhe viert kunstweek

In sporthal de Lange Slag in Wijhe werd de week muzikaal geopend. Onder leiding van professionele muziekdocenten van Muzieknetwerk Salland oefenden de leerlingen de afgelopen zestien weken voor dit grote optreden waar veel ouders en andere belangstellenden op af kwamen.

In de periode tot 27 mei zal er op school veel aandacht worden besteed aan het thema kunst in de breedste zin van het woord. Er wordt hard gewerkt aan verschillende kunstobjecten die tijdens een kunstmarkt worden verkocht. De opbrengst van deze markt gaat naar het Kunstgrasveld waar de leerlingen nu al dankbaar gebruik van maken.

De kunstmarkt vindt plaats op vrijdag 27 mei van 11.00 uur tot 13.00 uur bij de school.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.