matzer haalt met kunst 900 euro op voor kunstgrasveld

Gelijk bij de start van de markt stond er al een rij voor de bonnenkraam, dat beloofde wat te worden.

Alle leerlingen hadden voor deze markt prachtige werkstukken gemaakt die verkocht werden. Alle gemaakte kunst vloog als warme broodjes de school uit en ook de verschillende workshops werden goed bezocht.

Na afloop hebben enkele leerlingen de opbrengst geteld en daar kunnen we met zijn allen heel trots op zijn. Maar liefst 900 euro was het bedrag dat met deze markt werd opgehaald en wat wordt gebruikt voor de financiering van het kunstgrasveld op het plein.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.