lopers team lef weer thuis na prachtige roparun

De lopers hebben de Roparun afgelegd om geld in te zamelen voor de zorg voor mensen met kanker. De Roparun kende dit jaar haar 25e editie en Team Lef dit deed jaar voor de vijfde keer mee. Een dubbel lustrum dus. Vandaar dat de Raaltenaren met twee teams aan de start verschenen.

De hele route van dik 530 kilometer hebben de beide teams ongeveer gelijk afgelegd, wat zorgde voor een hoop gezelligheid en een super teamgevoel.

Camper kapot
Vrijdag de dertiende is het complete team van ruim veertig man begonnen aan de reis naar Parijs, alles verliep super tot één van de campers 20 km voor Parijs pech kreeg. En wel dusdanig dat ze met die camper niet meer terug konden reizen naar Rotterdam. Dit bericht bereikte Nederland snel en daar werd het één en ander bekokstoofd met als resultaat dat er zaterdagochtend een andere camper in Parijs arriveerde. Nadat alles overgepakt was kon het avontuur terug beginnen.

Om 16.33 klonk het startschot voor de teams. Dit heeft iedereen kunnen zien op het NOS Journaal van zondag 15 mei 20.00 uur, want daar kwamen Jurgen en Aniek toch maar mooi even in beeld. In het stralende zonnetje begonnen de beide teams aan hun eerste kilometers, snel Parijs uit en daarna lekker genieten van het glooiende Franse landschap.

Sfeer
De kilometers vlogen voorbij aangezien de lopers letterlijk hun beste beentje voor hebben gezet. Zij vlogen over het asfalt en hadden daarbij ook nog tijd om te genieten van de sfeer. Want onderweg was de sfeer prima; bij verschillende doorkomsten onderweg was het een mooi feestje, zoals in Bertry in Frankrijk, Opstal en Zele in België, Ossendrecht, Bergen op Zoom en Oud Beijerland in Nederland. Rond 15.00 uur maandagmiddag bereikten de teams Rotterdam.

Super trots op het behaalde resultaat zijn zij aan terugreis naar Raalte begonnen. Daar stond een groot welkomstcomité klaar bij de Blekkerhoek. Iedereen was blij om zijn of haar familie en vrienden weer te zien. Na een lekkere borrel is iedereen gauw naar huis vertrokken, want ze hadden de knollen goed op.

De teams hebben onderweg gelukkig geen tegenslagen gekend. Er waren natuurlijk de gebruikelijk (spier)pijntjes, maar door de fantastische zorgen van onze masseurs konden ze allemaal door. Ook voor de innerlijke mens is onderweg goed gezorgd dankzij heel wat lekker eten en drinken van diverse sponsoren.

Opbrengst
Kortom team Lef heeft genoten van het fantastische Roparun-avontuur. Een avontuur voor het leven. Hoeveel geld Team Lef dit jaar heeft opgehaald voor het goede doel is nog niet bekend, daar wordt nog druk aan gewerkt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.