lokale bedrijven helpen bij inschrijving voor glasvezel

Om al die mensen te helpen bij de keuze voor een provider en de pakketten houden vrijwilligers van SallandGlas en de lokale bedrijven aanstaande zaterdag (4 juni) een grote inschrijfdag in de foyer van het HOFtheater.

Lokale bedrijven uit het gebied Salland-Noord zijn van 10.00uur tot 15.00uur beschikbaar voor advies en ondersteuning bij het inschrijven. Naast particulieren kunnen ook agrarische en andere bedrijven terecht voor informatie over de zakelijke dienstverlening.

Aan de inschrijfdag wordt medewerking verleend door EP-Raalte, De Zaak (Heino), Expert-Raalte, Markvoortcomputers (Wijhe), Elektrocentrum Wijhe, Salland ICT (Lemelerveld), HBCS (Wijhe), WekaData (Raalte) en Digiworks (Heino).

Daarnaast is er iemand present van de internetvergelijkingsite staging2.helloworldglasvezel.nl , en tevens een vertegenwoordiger van de aannemer VolkerWesselsTelecom (VWT).

Alle bezoekers van de informatieavonden hebben na afloop een pakket meegekregen met basisinformatie. De mensen die verhinderd waren, en dus niet zijn geweest, krijgen de map met informatie midden deze week thuisgestuurd. Wie de informatie (mogelijk vanwege een ‘nee-nee-sticker’ op de brievenbus) gemist heeft, kan zich melden door een mail te sturen naar info@Sallandglas.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.