lettelse revue maakt uitstapje naar luttenberg

Momenteel wordt alles in gereedheid gebracht voor het eenmalige optreden van de Lettelse Revue in het ‘buitenland’. Het is de seizoensopening in Luttenberg, dus zorgt de organisatie na afloop nog voor wat lekkere hapjes.

Een delegatie van de spelers en techniek is wezen kijken in Luttenberg, want spelen in de openlucht heeft zo zijn charmes maar tegelijkertijd ook zijn eigen specifieke uitdagingen. Echter, de decorbouwers en techneuten van de revue praten nooit over problemen, altijd over uitdagingen. Dus dat komt in orde.

Hoewel ze er ook niet heel geheimzinnig over willen doen, houden de mensen van de Lettelse revue het te spelen programma nog even voor zich. Het publiek hoeft het ook niet te weten, want men laat zich graag verrassen zoals elk jaar overigens, als 32 jaar lang.

Tijd: zaterdag 21 mei om 20.00 uur
Plaats: Amfitheater Het Lommerrijk te Luttenberg, Kerkpad
Kosten: € 8,00 (inclusief 1 consumptie)

Bij slecht weer vindt de voorstelling plaats in Elckerlyc, Butzelaarstraat 22. Bij twijfel: kijk op staging2.amfitheaterhetlommerrijk.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.