latijnse hapjes tijdens open weekend de olsterhof

Ooit gehoord van sopa de mani en majadito? Dit zijn exotische namen van gerechten of hapjes uit de Boliviaanse keuken. De van oorsprong Boliviaanse Claudia Lafuente kan je tot in detail vertellen wat je precies ziet en proeft.

Op zondag 5 juni laat zij haar geboorteland en cultuur samensmelten in een proeverij van lokale lekkernijen. Er kan bijvoorbeeld Boliviaanse pindasoep of gekruide rijst met gestoofd rundvlees geproefd worden. Ook is het mogelijk om een Boliviaans gerecht te kopen om later thuis op te eten.

De proeverij is gratis te bezoeken en maakt deel uit van het ‘open weekend’ bij Lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat 16 in Olst. Voor meer informatie kun je ook kijken op staging2.olsterhof.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.