laatste kans voor inleveren spullen rommelmarkt wesepe

In het weekend van 4 en 5 juni vindt de vijfde editie van de markt plaats bij de familie Den Duif aan de Boxbergerweg 70 in Wesepe. De klokrestauratie van de kerk in Wesepe is een van de doelen van de opbrengsten dit jaar.

Organisator Ton den Duif staat ieder jaar weer versteld van de goederen die bewoners uit Wesepe en omgeving inleveren. “Het is echt de moeite waard om de markt te bezoeken. Vaak ben ik verrast over de hoeveelheid mooie spullen.”

Aanmelden voor de ophaaldag kan via familie Van de Broek (0570-531253) en familie Den Duif (0570-532272).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.