kunst kring raalte houdt open huis

Dit is ook de ruimte waar de leden van de kunstkring na de verhuizing uit de oude huishoudschool hun nieuwe werkplek gevonden hebben. Elke week wordt er nu op de maandag- en dinsdagavond onder leiding van een vakbekwame docent gewerkt aan schilder- of tekenkunsten. Wel steeds in diverse stijlen met verschillende materialen.

Iedereen is tijdens het open huis van harte welkom. Je kunt kennis maken met de leden en de sfeer proeven en natuurlijk ook al meteen een kwast ter hand nemen. Om lid te worden hoef je niet al over een hoog niveau te beschikken: ook beginners zijn welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.